Reclame

Begin met adverteren in Map2heal!

Medical Products/Devices


Introduceer uw diensten en producten over de hele wereld

U kunt uw producten stuk voor stuk promoten. U kunt uw bedrijf over de hele wereld introduceren door informatie over uw producten op dit platform te plaatsen dat in 17 talen voor uw gebruikers wordt vertaald.

Online advertentie documenten

Alle afbeeldingen, video's, brochures of handleidingen, wetenschappelijke tijdschriften zijn voor één product. Dit is een onmisbaar platform voor artsen en patiënten. Elke dag zoeken duizenden mensen informatie over uw product.

ondersteuning in 17 talen

U kunt de exportmogelijkheden van uw product maximaliseren door ondersteuning in 17 verschillende talen. U kunt contact opnemen met uw internationale klanten in hun eigen taal. U kunt online marketen en verkopen met behulp van Map2heal.

Thermal Baths


Introduceer uw diensten over de hele wereld

U kunt mensen over de hele wereld bereiken en de behandelmethoden van uw thermen of spa-centrum introduceren. Duizenden mensen op zoek naar gezondheidszorg zoeken op internet op dit onderwerp. Map2heal bemiddelt om die mensen met u kennis te laten maken.

Krijg client feedback en ervaringen

Wij presenteren Thermen en Wellness Centra op een professionele website. Anders dan op andere websites kunt u contact met uw klanten opnemen in verschillende talen en zo met hen een relatie opbouwen. Map2heal laat ervaringen van tevreden klanten zien aan uw potentiële klanten.

Bedrijfsoplossingen

U kunt uw zakelijke website met Map2heal linken om uw eigen logo of uw eigen pagina aan klanten te laten zien. Niet alleen toont u uw logo, u kunt ook activeren dat uw advertenties en aankondigingen in de taal van het betreffende land worden getoond.

  • Rangorde van weergaven beheren
  • Zoek statistieken
  • Ontvang gebruikers reviews
  • Een Campagne Pagina

Begin nu!