De kans krijgen om samen te werken honderden van de Gezondheid van de Instellingen op Map2heal!

Map2heal Centrale Agentschap Voor Netwerk-Systeem

Houden met de laatste ontwikkelingen van de technologie in de Gezondheidszorg Toerisme

Samen met honderden Gezondheid van Instellingen door middel van een software-systeem: Query Prijzen en de Markt van uw Behandeling Pakketten internationaal!


Toegankelijkheid in 17 verschillende talen

Een deel van Map2heal en een wereldwijd bekende website in 17 talen! Het presenteren van uw behandeling pakketten naar internationale patiënten in hun eigen taal over uw professionele website!

Wereldwijd Corporate

Registreren op Map2heal met een paar klikken en krijgen de kans om de voorbereiding van de behandeling van pakketten voor honderden Instellingen voor Gezondheidszorg binnen ons systeem.

Online Behandeling Pakketten

De markt van de behandeling-pakketten voorbereid door Instellingen voor Gezondheidszorg of uzelf over de hele wereld. Deze pakketten zullen worden gepubliceerd op internet, de sociale media, de gezondheid van het toerisme tijdschriften en folders en via de e-mail marketing periodiek.

Quote Query

Bereiken van internationale patiënten gegevens op Map2heal de software van het systeem en voor een prijsopgave of advies van de zorginstellingen. U kunt deze Instellingen voor Gezondheidszorg de achtergronden, de faciliteiten en diensten om uw patiënten online.

Online Netwerk Marketing

Door Map2heal software systeem kan u de markt van uw Behandeling Pakketten over de hele wereld. U kunt ook het uitbreiden van uw communicatie netwerk door het toevoegen van uw eigen internationaal netwerk op Map2heal. Met een enkele klik, honderden netwerk van kantoren beginnen om u te vertegenwoordigen en de dienstverlening aan de patiënten die geïnteresseerd zijn in uw behandeling pakketten in hun eigen taal.

Vertrouwen en Transparantie

Map2heal maakt collecties van uw agentschap diensten voor u en stuurt het terug naar u, zodra de patiënt komt uit het ziekenhuis. Deze processen worden gevolgd door de advocaten en de ethische commissie. Op hetzelfde moment, kan monitor deze stappen uit uw profiel op Map2heal.

Online Pakketten

U kunt onze pakketten

Meer