Ja, Map2heal is 100% gratis voor gebruikers. We willen het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken om de zorg te krijgen die u nodig heeft in de kortst mogelijke tijd. Hoe beter uw profiel up-to-date en bijgewerkt is, hoe beter u gebruik kan maken van de voordelen van Map2heal.
Zorgverleners die partner worden van Map2heal gaan deel uitmaken van de wereld van medisch toerisme. Met behulp van onze diensten kunnen zij zich voorstellen aan de wereld in 17 verschillende talen, hun patiënten volgen en in contact met hen blijven. Zij kunnen gebruikmaken van medische toestemmingsformulieren die zijn opgemaakt door Map2heal en intensief door notarissen in de moedertaal van de patiënten zijn beoordeeld. Zorgverleners betalen abonnementsgeld om van deze diensten gebruik te kunnen maken. Daarnaast dragen ook de advertenties die verschijnen op de pagina's van artsen en zorgverleners met een gratis lidmaatschap, bij aan de winst.
Ja, Map2heal biedt diensten in 17 talen zodat u gemakkelijk artsen en zorgverleners kunt vinden, waar u ook bent in de wereld..Op dit moment zijn onze diensten beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Chinees, Japans, Arabisch, Turks, Perzisch, Deens, Russisch, Nederlands, Grieks, Tsjechisch en Zweeds.
Map2heal verscheen voor het eerst in het Midden-Oosten en Europa. Ons systeem kan worden gebruikt in alle landen waar de 17 talen waarin het systeem voorziet, actief worden gesproken.
Maps2heal is een systeem dat medische bemiddeling aanbiedt aan gebruikers gebaseerd op de voorkeuren van de patiënt. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vult u het hele registratieformulier in. Als u dit heeft gedaan kunt u artsen en andere zorgverleners volgen op uw eigen netwerk, met hen communiceren in uw eigen taal en hen testresultaten toesturen (bijv. tomografie, MRI, angiogram, etc.) zonder extra kosten. Bovendien kunt u in geval van nood uw dokter in uw eigen taal bereiken waar op de wereld u ook bent. U heeft toegang tot up-to-date medische artikelen, tijdschriften, brochures en boeken. Deze kunt u vinden met onze zoekmachine en indien gewenst downloaden. U kunt antwoord vinden op elke vraag op het gebied van gezondheid met behulp van onze zoekfunctie.
Map2heal biedt een netwerk voor zorgverleners, artsen, verzekeringsmaatschappijen en patiënten. In dit netwerk kunt u direct communiceren met elk van deze partijen om antwoord te krijgen op alle vragen die u heeft. U heeft ook toegang tot informatie uitgegeven door ziekenhuizen en zorgverleners over specifieke ziekten, symptomen en klachten. Bovendien kunt u in het systeem zoeken naar individuele artsen, hun opleiding en academische achtergrond en publicaties bekijken.
Met het gebruik van de geavanceerde zoekfilter van Map2heal kunt u de zoekresultaten van de zorgverleners filteren op basis van hun locatie, gesproken taal, geaccepteerde verzekeringsmaatschappij, expertises. U kunt ze ook filteren op basis van hun activiteitsniveau op Map2heal. Op die manier kunt u een zorgverlener kiezen die actief is in het systeem en die uw vragen mogelijk sneller beantwoordt.
De activiteitsratio van een arts of zorgverlener is een dynamisch getal dat wordt berekend met behulp van een algoritme. Deze berekent zijn /haar activiteitsniveau in het Map2heal systeem zoals zijn/haar antwoordratio en de timing van vragen, de frequentie waarmee hij/zij testresultaten verstuurt, hoe vaak zijn/haar blogs worden gelezen, dank je wel berichten worden verstuurd en zijn/haar profiel wordt bezocht. Indien dit soort activiteiten niet door het systeem worden waargenomen dan neemt de waarde van de arts' of zorgverlener's activiteitsratio af. Als u wilt, kunt u uw zoekresultaten van artsen en zorgverleners filteren op basis van deze activiteitsratio.
Met behulp van een berekeningsmethode opgesteld door zorgverzekeraars biedt Map2heal u de beste offertes voor een reisverzekering naar het land dat u van plan bent te bezoeken. Op deze manier kunt u kiezen wat u voor de meest passende en betaalbare ziektekostenverzekering is.
De risicoberekenings app van Map2heal berekent het risico voor uw gezondheid door uw huidige gezondheidstoestand en uw huidige of beoogde locatie in ogenschouw te nemen. Op deze wijze kunnen wij u een lijst geven van artsen en zorgverleners waarmee u contact op kunt nemen in geval van nood. Als u de Map2heal mobiele applicatie gebruikt, dan kan de app u meldingen geven over uw regio en diensten die ter plekke niet beschikbaar zijn voor uw huidige gezondheidstoestand.
Map2heal vraagt nooit persoonlijke identificatie informatie van gebruikers. Uw persoonlijke identificatie informatie is anoniem opgeslagen in uw account en wordt niet gedeeld met derden zonder uw toestemming. Hoe completer uw Map2heal profiel is, hoe meer voordeel u heeft van Map2heal. De informatie die u in uw profiel opslaat, maakt het mogelijk voor het systeem om u gezondheidsrisico's te berekenen voor tijdens uw reizen of op uw huidige locatie, om u offertes van ziektekostenverzekeringen en up-to-date informatie over ziekten en symptomen die u opgeeft in uw profiel, te sturen. U kunt ook de profielen van andere patiënten met dezelfde ziekten zien en hun verhalen lezen.
Ja, Map2heal slaat uw persoonlijke gezondheidsinformatie op zonder uw persoonlijke identificerende informatie en deelt deze niet met derde partijen zonder uw toestemming.
Map2heal is ontworpen zodat u sneller en gemakkelijker met u arts kunt communiceren. Met behulp van ons bestandsoverdrachtsysteem en instant messaging module kunt u uw testresultaten (bijv. tomografie, MRI, angiogram, etc) naar uw arts versturen en online medisch advies ontvangen.
Ja, wanneer u een bestand verstuurt, stuurt Map2heal ten eerste de patiëntendata of DICOM bestanden (CT, MRI, angio etc.) anoniem en maakt daarbij ten tweede gebruik van de Amerikaanse HIPAA HITECH technologie. In deze methode wordt de data versleuteld verstuurd en alleen computers of mobiele apparaten die geregistreerd zijn in het systeem kunnen deze openen. Een encryptie algoritme "end-to-end beveiliging" en een TCP protocol "Three Way Handshake"die beide voldoen aan de EU standaard van online medische bestandsoverdracht zijn geïntegreerd in ons systeem. Alle verzonden DICOM bestanden (CT, MRI, angio etc.) kunnen worden bekeken met een door de FDA goedgekeurde DICOM lezer, ontwikkeld door onze Amerikaanse partner MedXT.
All verstuurde berichten worden direct bezorgd bij de professionals in de gezondheidszorg zonder extra kosten waar ook ter wereld. Map2heal kan echter geen direct antwoord op de berichten garanderen. De professionals kunnen u beantwoorden wanneer dat hen het beste uitkomt.
U kunt profiteren van alle hierboven genoemde mogelijkheden door gebruik te maken van Map2heal's mobiele applicatie voor Android of IOS operating systems. Met deze applicatie kunt u met de dichtstbijzijnde arts die uw taal spreekt, in contact komen; een ambulance of de politie bellen en heeft u toegang tot de dienstverlening van uw ambassade. In geval van nood kan Map2heal's mobiele applicatie bijvoorbeeld middels uw GPS systeem in uw mobiele telefoon u verwijzen naar de dichtstbijzijnde zorgverlener die u taal spreekt en eerste hulp verleent. U kunt gebruikmaken van deze functie met behulp van de basis en geavanceerde noodgevallenknop instellingen in uw mobiele applicatie.
Map2heal berekent een risicowaarde, afhankelijk van de locatie van de gebruiker. Met deze functie kan een lijst van de best bereikbare artsen en een risicokaart voor uw veiligheid vooraf worden opgesteld. Het systeem verwijst u in een noodsituatie naar de dichtstbijzijnde en meest geschikte zorgverlener.
Nadat u op uw account bent ingelogd, kunt u via uw instellingen uw account bevriezen of verwijderen door op het icoontje rechts van de menu tab bovenaan de pagina te klikken. Terwijl dit proces plaatsvindt, zal Map2heal u vragen een korte vragenlijst in te vullen om te vernemen hoe tevreden u bent.
Nadat u een account heeft gecreëerd en bent ingelogd, kunt u een verzoek indienen voor een afspraak bij een specifieke dokter door op zijn/haar profiel te klikken op 'Maak een afspraak". Daarop volgend zal de dokter uw verzoek bevestigen. Zelfs als het verzoekformulier in uw eigen taal is verstuurd, ontvangt de zorgverlener het in zijn/haar eigen taal. We willen u eraan helpen herinneren dat Map2heal het verzoek voor een afspraak alleen bezorgt bij de zorgverlener maar niet verantwoordelijk is voor de bevestiging van de afspraken. Als u een verzoek tot een afspraak verzendt, vergeet dan niet uw e-mail adres en/of uw mobiele telefoonnummer te vermelden, anders zal het verzoek niet in beschouwing worden genomen.
Ons team stelt erg prijs op uw mening, opmerkingen en klachten. U kunt ons eenvoudig feedback geven door het feedbackformulier op onze contactpagina in te vullen. Wanneer u uw zorgen wilt uiten over een arts of een medisch centrum, klik dan op de "rapporteer" knop om ons feedback te geven. Het Map2heal team zal dan zo spoedig mogelijk aan uw bezwaren werken.